UITBLINKER: FORS VERHOOGDE ODD VOOR EEN GOAL VAN KöKçü!

ADVERTORIAL – Nog acht hordes heeft koploper Feyenoord te nemen op weg naar de finish in de Eredivisie. Staat Orkun Kökçü vanmiddag tegen Sparta opnieuw op? Unibet biedt een speciale odd aan voor een doelpunt van de captain in de derby.

De interlandperiode leverde voor Kökçü een volgend hoogtepunt op in wat een geweldig seizoen lijkt te worden voor de aanvoerder van Feyenoord. In de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Armenië maakte de 22-jarige Turks international de belangrijke 1-1, waarna Turkije nog met 1-2 won. Een interland later stond hij tegen Kroatië op het middenveld onder anderen tegenover grootheid Luka Modric, een ervaring waar de Feyenoorder alleen maar beter van zal worden.

Kökçü heeft grote stappen in zijn ontwikkeling gezet en is uitgegroeid tot dé leider van Feyenoord. Een belangrijk aspect dat de spelmaker aan zijn spel heeft toegevoegd, is het scorend vermogen. Nooit eerder scoorde hij zo vaak in een seizoen. In dit Eredivisie-seizoen staat de teller bij Kökçü al op acht goals. Tel daar drie goals in de Europa League en een treffer in het bekertoernooi bij op en je komt op een totaal van twaalf goals.

Denk jij dat Kökçü tegen Sparta voor de dertiende keer dit seizoen scoort voor Feyenoord? Dan biedt Unibet een kans die te mooi is om links te laten liggen. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de quotering voor een goal van Kökçü op Het Kasteel verhoogd naar 6.00. De speciale odd is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, zowel bestaande als nieuwe spelers van 18 jaar of ouder.

Uniboost Uitblinker:

Wedstrijd: Sparta - Feyenoord

Weddenschap: Orkun Kökçü scoort

Odd: 6.00

In het team van Arne Slot komt Kökçü vaak in kansrijke positie. Bij het ingaan van de 27ste speelronde hadden maar drie spelers in de Eredivisie meer doelpogingen gehad dan Kökçü, die gemiddeld 3,05 doelpogingen per negentig minuten heeft.

Log in bij Unibet om deze speciale Uniboost Uitblinker te zien en speel mee! De maximale inzet bij deze actie is 25 euro.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder heeft Unibet ook een speciale welkomstactie, met een odd van 50.00 voor een overwinning van Feyenoord op bezoek bij Sparta.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen

2023-04-02T08:05:07Z dg43tfdfdgfd