TEN HAG KRIJGT LACHERS OP ZIJN HAND EN GEEFT JOURNALIST EEN SURVIVALGIDS CADEAU

Zondagmiddag hervat Manchester United de Premier League met de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen Newcastle United. Beide ploegen zijn volop in de race om een Champions League-ticket en het verschil op de ranglijst bedraagt slechts drie punten. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel gaf trainer Erik ten Hag aan dat hij goede hoop heeft te kunnen beschikken over aanvaller Marcus Rashford. 'Het ziet er goed uit. We hebben nog een dag om het aan te kijken', aldus de oefenmeester die in een goede bui verkeerde op het persmoment.

Een aantal weken geleden werd Newcastle United in de finale van de League Cup verslagen door The Mancunians. Het zal een lastige wedstrijd worden tegen het verrassend sterk presterende Newcastle. De aanwezigheid van Rashford, die onder Ten Hag helemaal is opgeleefd, zal van groot belang zijn. Op de persconferentie werd aan de Tukker gevraagd wat zijn rol is in de ontwikkeling van de spits dit seizoen. 'Ik ben geen Harry Potter. Het is een proces. Er zijn heel veel tools die je als manager hebt om je spelers in de beste vorm te krijgen. Dat gaat over de opstelling. De manier van spelen. Coachen. Gesprekken voeren. Informeel en formeel. We hebben verschillende trainers die met hem werken, maar vooral gaat het veel over hemzelf. Hij heeft de vaardigheden en een geweldige mentaliteit', aldus Ten Hag.

Ten Hag gaf na zijn persconferentie een survivalgids cadeau aan de Engelse journalist Simon Peach, de chef voetbal van nieuwsagentschap PA. Peach was enkele weken geleden met zijn auto namelijk in een sneeuwstorm beland op de terugweg van de Europa League-wedstrijd tussen Manchester United en Real Betis. Door het slechte weer was er amper doorgaand verkeer mogelijk op de autosnelweg M62, waardoor hij met de auto liefst tien uur onderweg was van het stadion naar zijn huis. 'Vertrokken om 23u50, pas thuis om 9u59. Leuke nacht', twitterde Peach diezelfde nacht.

Op sociale media had hij uitgebreid uitleg gegeven bij de moeilijke terugtocht. Die was Ten Hag dus blijkbaar ook onder ogen gekomen. 'Voor de volgende keer... Stay safe, Simon!', schreef de trainer in de binnenflap van het boek.

Om de filmpjes en foto's bij het bericht te bekijken klik op de link naar het artikel op de website van Sportbookies.nl

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2023-04-01T10:47:55Z dg43tfdfdgfd