KRAMER BAALT: ''IK MIS DE MOOISTE WEDSTRIJD VAN HET SEIZOEN''

Michael Kramer zal niet aanwezig zijn tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord, aangezien de 34-jarige spits een gele kaart heeft ontvangen tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Kramer is daardoor gedwongen om de uitwedstrijd in De Kuip met RKC Waalwijk te missen.

In het praatprogramma Goedemorgen Eredivisie reageert Kramer op de situatie: "Ik vind het in eerste instantie geen gele kaart en ten tweede mis ik daardoor de mooiste wedstrijd van het seizoen. Daar had ik graag tegen willen spelen en nu mis ik die wedstrijd door dit moment. Ik kan wel weer wat gaan zeggen over de scheidsrechter, maar dan krijg ik misschien weer een officiële waarschuwing of een boete. Dus dat doen we maar niet."

De oud-Feyenoorder heeft echter een nieuw contract getekend bij RKC Waalwijk en zal mogelijk in de toekomst nog een uitwedstrijd in De Kuip spelen. "Waarom ik langer door gaat bij RKC? Het feit dat ze heel geïnteresseerd zijn in de mens achter de voetballer. Dat klinkt heel makkelijk, maar dat heb ik niet vaak meegemaakt. Dat is eigenlijk vanaf het moment dat ik binnenkwam. Er wordt heel veel energie gestoken in de mens achter een voetballer."

De dubbel voor Feyenoord

Kramer ziet het als een reële optie dat Feyenoord dit seizoen kampioen van Nederland wordt en de beker wint. De halve finale tegen Ajax van aanstaande moet dan wel gewonnen worden. "Als je bij Feyenoord een prijs wint, heeft dat veel meer waarde dan bijvoorbeeld bij Ajax. Feyenoord wordt niet ieder jaar kampioen. Dat zullen de mensen zich altijd blijven herinneren. Ik hoop dat ze nu doorpakken. Feyenoord moet gewoon winnen."

Feyenoord is ook nog actief in de Europa League en zal in de kwartfinale tegen AS Roma spelen. Of de Rotterdamse club ook succes kan boeken in Europa? "Dat is moeilijk aan te geven, aangezien ze tegen AS Roma spelen en die gaan een Italiaans spelletje spelen. Dat gaat lastig worden. Ik denk dat het voor Feyenoord al hartstikke mooi is wanneer ze kampioen worden en de beker winnen."

2023-04-02T09:18:42Z dg43tfdfdgfd